Vakmanschap

Wij, Myrna Floor en Jeroen Pasteuning, studeerden beiden aan de School voor Edelsmeden, waar we onze liefde voor vormgeving gestalte gaven door een jaar extra in de designrichting. In mei 2002 begonnen we Mio sieraden. Vanaf dag één hebben we ons, naast het maken van gewone sieraden, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere trouwringen en verlovingsringen.

Volledig atelier

Bijna alle ringen vervaardigen we in ons eigen atelier. Alle denkbare apparatuur om welk idee dan ook om te zetten in een trouwring is aanwezig. Van plaatwals tot graveermachine. Alles wat we bedenken, eventueel met jouw inbreng, kunnen we zelf maken. Ongeacht of het om goud of platina gaat.

Specialisme

Naast de liefde voor vormgeving zijn er een aantal aspecten die wij graag in jullie ringen verwerken. Duurzame materialen behoren tot de mogelijkheden. Zoals gerecycled goud en Fairmined goud. Bijzondere diamanten waaronder antieke stenen, specifieke slijpvormen of zelfs synthetische diamant, we werken er met liefde mee. Onze natuurlijke diamanten zijn gegarandeerd conflictvrij. Voor het plaatsen van speciale gravures, zoals een handgravure, of een lasergravure hebben wij uitstekende contacten.