Bijzondere ringen voor een
bijzondere gebeurtenis

Rosegouden trouwringen vind je bij Mio

Ben jij op zoek naar perfecte trouwringen van rosegoud? Bij Mio vind je ze gegarandeerd. De goudsmeden kunnen namelijk elke ring uit hun uitgebreide collectie in rose goud uitvoeren. Hebben jullie zelf een idee voor unieke ringen? Ook die maken we met liefde. Wist je dat een paar handgemaakte ringen niet duurder zijn dan die van de bekende merken?

Enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden

Klassiek is tijdloos

Veel verkocht, maar altijd persoonlijk. Klassieke ringen maken speciaal voor jullie op elke gewenste breedte en dikte. Een paar verfijnde ringen is er al vanaf c.a. € 600,-

Uniek detail

Een klein detail geeft deze strakke geborstelde ringen direct een unieke uitstraling. De maatvoering kunnen we naar je wensen aanpassen. Prijs c.a. € 1400,- per paar.

Dubbel zo mooi

Zeker niet alledaags. Dat zijn deze dubbele ringen met een geborstelde afwerking. Geef de damesring extra flair met een klein diamantje. Dat is bij Mio geen probleem Prijs c.a. € 1950,- per paar.

Bijzonder gouden randje

Geef een paar eenvoudige vlakke ringen een speels gouden randje en je hebt een paar unieke ringen. Wist je dat we alle ringen ook glanzend kunnen leveren? Prijs c.a. € 1175,- per paar.

Gewikkelde ringen

Gedurfd, eigenzinnig en origineel. Deze ringen zijn er voor wie iets bijzonders wilt. Prijs c.a. € 1600,- per paar.

Anders afgewerkt

Matte afwerkingen zijn er in verschillende soorten. Deze stoere afwerking verandert een klassiek model in een ring met een eigentijds gevoel. Prijs c.a. € 1100,- per paar.

Ambacht met passie

Wij zijn trots op ons ambacht. Want al meer dan 20 jaar maken wij sieraden met vakmanschap. Trouwringen vinden wij altijd extra bijzonder. In onze werkplaats vind je alle gereedschappen en materialen om jullie gewenste rose gouden trouwringen te maken.

Omdat wij vinden dat elke trouwring perfect moet zijn, besteden we aan iedere ring evenveel aandacht. Dus of je nu kiest voor klassieke rosegouden trouwringen of ingetogen ringen van witoud, wij gaan met liefde voor jullie aan de slag.

Eerlijk goud bij Mio Trouwringen

Verantwoord is belangrijk. Absoluut in het geval van goud. Iedereen weet dat er rond goudwinning nog een hoop te verbeteren valt. Om deze reden kiezen wij voor goed goud. Jouw gekoesterde rose gouden trouwringen kunnen wij van gerecycled goud maken. Is het voor jou extra belangrijk? Kies dan voor Fairmined goud. De mijnbouwers krijgen hiervoor een eerlijk prijs. Hun werkomstandigheden zijn veilig. En, de omgeving wordt zo min mogelijk geschaad.

“Alsof je een ongeslepen diamant voor je ogen door puur vakmanschap ziet veranderen in een geslepen juweel”

Dorrith & Menno

“Alsof je een ongeslepen diamant voor je ogen door puur vakmanschap ziet veranderen in een geslepen juweel”

Dorrith & Menno

Kies de perfecte rosegouden ring in een persoonlijk gesprek

Er zijn online zo veel trouwringen te zien. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. De beste manier om tot de juiste keuze te komen die bij jullie past, is door de ringen om je vinger te zien. Hiervoor zijn jullie bij ons meer dan welkom. We nemen alle tijd om onze grote collectie te tonen en luisteren ook naar jullie wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we in onze gezellige winkel bespreken.

Online een afspraak maken

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Natuurlijk kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter verzekerd zijn van de volle aandacht en persoonlijk advies, maak dan online een afspraak!

© Copyright - Mio Trouwringen