Bijzondere trouwringen

voor een bijzondere gebeurtenis

Een persoonlijke aanpak

Bij ons zit je niet aan tafel met verkopers. Nee, je zit aan tafel met de goudsmeden zelf. De makers van jullie ringen. Mensen die hun ziel en zaligheid in elke ring hebben gelegd. Die er trots op zijn als jullie juist hun ring uitkiezen om een liefde lang mee te gaan. Persoonlijker kan niet.

Ambachtelijke handgemaakte trouwringen

Goudsmid is een eeuwenoud beroep. En het mooie van het ambacht is dat er eigenlijk niet zo heel veel veranderd is.

De werkbank, de gereedschappen, de materialen zijn hetzelfde als pakweg honderd jaar geleden. Alleen de kwaliteit, die is alleen maar beter geworden. Die traditie vind je terug in iedere handgemaakte ring van Mio. Dat maakt elke ring uniek. Net als jullie liefde.

Trouwringen van verschillende materialen

Gouden trouwringen

Goud, of beter gezegd geelgoud, is het misschien wel het meest traditionele materiaal voor trouwringen. Logisch, want de uitstraling is tijdloos. En daarom goed toe te passen in alle denkbare vormen. Niet voor niets is geelgoud eigenlijk altijd koploper geweest.

Witgouden trouwringen

Ongeveer een eeuw geleden werd witgoud voor het eerst gebruikt voor trouwringen. En niet zonder succes, want sindsdien is dit prachtige materiaal steeds gewilder geworden. Belangrijke reden hiervoor is dat diamanten er extra goed in uitkomen.

Trouwringen van rosegoud

Op dit moment heel populair zijn de ringen van rosegoud. Door de toevoeging van koper aan de legering krijgt dit materiaal zijn onweerstaanbare rosé glans. Wie graag trendy voor de dag komt doet hiermee gegarandeerd een goede keus.

Platina trouwringen

Platina is heel erg geschikt vanwege de hardheid en de prachtige witte glans. Omdat platina in het verleden aanzienlijk duurder was dan goud werd er weinig voor gekozen. Maar dat is veranderd. Platina werd goedkoper en goud duurder. Dus is platina nu zeker een optie.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek

Wij weten dat er online ontzettend veel trouwringen te zien zijn. Misschien duizelt het je inmiddels wel een beetje. De beste manier om tot een keuze te komen die bij jullie past is door trouwringen aan te passen. Hiervoor ontvangen wij jullie graag. We nemen alle tijd om onze grote collectie te tonen en luisteren ook naar jullie wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we in onze gezellige winkel bespreken.

Online een afspraak maken

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Natuurlijk kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter verzekerd zijn van de volle aandacht en persoonlijk advies, maak dan online een afspraak!

© Copyright - Mio Trouwringen