Bijzondere trouwringen

voor een bijzondere gebeurtenis

Een andere aanpak

Trouwringen uitzoeken in je vertrouwde omgeving. Dat kan nu bij Mio. Niet een verkoper, maar één van de goudsmeden komt graag bij jullie thuis om hun collectie met handgemaakte trouwringen te tonen. Dit doen we vanzelfsprekend vrijblijvend en veilig. Persoonlijker kan niet.

Ambachtelijke handgemaakte trouwringen

Goudsmid is een eeuwenoud beroep. En het mooie van het ambacht is dat er eigenlijk niet zo heel veel veranderd is.

De werkbank, de gereedschappen, de materialen zijn hetzelfde als pakweg honderd jaar geleden. Alleen de kwaliteit, die is alleen maar beter geworden. Die traditie vind je terug in iedere handgemaakte ring van Mio. Dat maakt elke ring uniek. Net als jullie liefde.

Trouwringen van verschillende materialen

Gouden trouwringen

Goud, of beter gezegd geelgoud, is het misschien wel het meest traditionele materiaal voor trouwringen. Logisch, want de uitstraling is tijdloos. En daarom goed toe te passen in alle denkbare vormen. Niet voor niets is geelgoud eigenlijk altijd koploper geweest.

Witgouden trouwringen

Ongeveer een eeuw geleden werd witgoud voor het eerst gebruikt voor trouwringen. En niet zonder succes, want sindsdien is dit prachtige materiaal steeds gewilder geworden. Belangrijke reden hiervoor is dat diamanten er extra goed in uitkomen.

Trouwringen van rosegoud

Op dit moment heel populair zijn de ringen van rosegoud. Door de toevoeging van koper aan de legering krijgt dit materiaal zijn onweerstaanbare rosé glans. Wie graag trendy voor de dag komt doet hiermee gegarandeerd een goede keus.

Platina trouwringen

Platina is heel erg geschikt vanwege de hardheid en de prachtige witte glans. Omdat platina in het verleden aanzienlijk duurder was dan goud werd er weinig voor gekozen. Maar dat is veranderd. Platina werd goedkoper en goud duurder. Dus is platina nu zeker een optie.

Wij komen naar jullie

Wij weten dat er online ontzettend veel trouwringen te zien zijn. Misschien duizelt het je inmiddels wel een beetje. De beste manier om tot een keuze te komen die bij jullie past is door trouwringen aan te passen. Hiervoor komen we graag bij jullie langs. We nemen alle tijd om onze grote collectie te tonen en luisteren ook naar jullie wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we bespreken.

Online een afspraak maken

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Helaas mogen we jullie daar nu niet ontvangen. Daarom komen we graag naar jullie. Maak snel online een afspraak!

© Copyright - Mio Trouwringen
Vragen? Chat met onze goudsmeden