voor een bijzondere gebeurtenis

Bijzondere verlovingsringen

Een persoonlijke aanpak

Een aanzoek doe je niet zomaar. Vanzelfsprekend hoort daar een verlovingsring ring bij die met zorg is uitgekozen. Bij Mio ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk geen verkopers in dienst. Je praat met de goudsmid die jouw perfecte ring maakt. En er dus alles van weet. Persoonlijker kan bijna niet. Vooral omdat we alle tijd nemen om de vele mogelijkheden te laten zien.

Ambachtelijk en handgemaakt

Iedere ring die ons atelier verlaat is het resultaat van de liefde voor het eeuwenoude ambacht van goudsmid. Er is met veel vakmanschap en passie aan gewerkt. En dat zie je terug in de perfectie die elke ring van Mio kenmerkt.

Extra aandacht gaat bij verlovingsringen uit naar het plaatsen van van de stenen. Alhoewel veruit de meeste verlovingsringen een diamant bevatten. Kun je natuurlijk ook voor een sprankelende gekleurde steen kiezen. Wij zorgen ervoor dat iedere kostbare steen tot zijn recht komt. En belangrijker nog, dat hij muurvast komt te zitten.

Verschillende soorten en materialen

Gouden verlovingsringen

Bij verlovingsringen denk je misschien als eerste aan goud. Geelgoud om precies te zijn. Logisch, want de uitstraling van goud is tijdloos. En uitstekend toe te passen in alle denkbare vormen. Daarom al jaren favoriet.

Witgouden verlovingsringen

In tegenstelling tot geelgoud wordt witgoud pas ongeveer sinds een eeuw geleden gebruikt. Met succes. En wie een ring van dit materiaal ziet snapt waarom. Diamanten komen er prachtig in uit. In Amerika is een verlovingsring vrijwel altijd van witgoud.

Verlovingsringen van Roségoud

Misschien wel het meest trendy materiaal van dit moment. Door de toevoeging van koper aan de gouden legering krijgt roségoud een schitterende, bijna mysterieuze glans. Juist voor verlovingsringen geeft dat iets extra’s. Bijkomend voordeel, roségoud staat mooi bij iedere huidskleur.

Platina verlovingsringen

Nog niet zo lang geleden werd platina maar zelden toegepast. Oorzaak: te duur. Maar dat is veranderd. Goud is duurder en platina juist goedkoper geworden. Dus veel betaalbaarder. En vanwege de hardheid en de prachtige witte glans is het nu dus zeker het overwegen waard.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek

Online zijn er talloze verlovingsringen te vinden. Dit maakt de keuze niet altijd makkelijker. De beste manier om de perfecte verlovingsring te vinden is om niet over één nacht ijs te gaan. En vooral ringen in het echt te bekijken. Hiervoor ontvangen wij je graag. We nemen alle tijd om onze grote collectie te tonen en luisteren ook naar jouw wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we in onze gezellige winkel bespreken.

Online een afspraak maken

Kom voor de perfecte verlovingsring langs in onze winkel. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de ring voor de grote stap. Plan hier een afspraak in en bespreek jouw wensen direct met de goudsmid!

© Copyright - Mio Trouwringen