Bijzondere ringen voor een
bijzondere gebeurtenis

Gouden trouwringen. Je vindt ze gegarandeerd.

Bij Mio vind je sowieso een enorme collectie gouden trouwringen. Maar mocht daar niet de ring tussen zitten die je zoekt dan is dat geen probleem. Zeg maar wat jullie in gedachten hebben en wij maken in ons eigen atelier precies de ring die je zoekt. En goed om te weten: onze handgemaakte gouden trouwringen zijn niet duurder dan die van de bekende merken.

Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden

Eenvoudige moderne ringen

Geelgouden ringen in een klassiek model. De moderne afwerking geeft de ringen een eigentijds karakter. Prijs c.a. € 1600,-

Princess trouwringen

Lekkere stoere strakke ringen met drie princess geslepen diamanten van 0.05 ct in de damesring.  Prijs c.a. € 2600 per paar.

Trouwringen met een holle buitenkant

Moderne ringen met strakke matte afwerking. Door de bolle binnenzijde hebben de ringen extra draagcomfort. Prijs c.a. € 1900,- per paar.

Een andere afwerking

Deze iets grovere afwerking geeft de ringen een stoere uitstraling. We kunnen elke trouwring van deze look voorzien. Prijs c.a. € 1100,-

Eigentijds klassiek

Klassieke trouwringen blijven altijd in de mode. Deze ringen kunnen wij op elke gewenste breedte en dikte maken. Dit paar kost rond de € 1300,-

Gewikkelde ringen

Gedurfd, eigenzinnig en origineel. Deze ringen zijn er voor wie iets bijzonders wilt. Prijs c.a. € 1600,-

Passie voor een eeuwenoude ambacht

Wij zijn trots om goudsmid te zijn. Want goudsmid is een van de oudste ambachten. In ons atelier zie je gereedschappen en materialen die in honderd jaar nauwelijks veranderd zijn.

Die traditie vind je terug in iedere handgemaakte trouwring van Mio. Daar is met veel vakmanschap en passie aan gewerkt. Want of het nu een eenvoudige gouden ring of eentje met een diamant is, het moet perfect zijn. Dat maakt elke ring uniek. Net als jullie liefde.

Verantwoord goud bij Mio Trouwringen

Eerlijk is belangrijk. Zeker als je met goud werkt. We weten allemaal dat er rond goudwinning nog een hoop te verbeteren valt. Daarom werken wij alleen met goed goud. Jouw perfecte gouden trouwringen kunnen wij van gerycled goud maken. Is het voor jou echt belangrijk? Kies dan voor Fairmined goud. Hiervoor krijgen de mijnbouwers een eerlijk prijs. Er wordt gewerkt onder veilige omstandigheden. En, de omgeving wordt zo veel mogelijk gespaard.

“Het was geen enkel probleem om met mijn eigen inspiratie een trouwring te laten ontwerpen. Dat is zo leuk aan deze winkel”

Petra & Koen

“Het was geen enkel probleem om met mijn eigen inspiratie een trouwring te laten ontwerpen. Dat is zo leuk aan deze winkel”

Petra & Koen

Kies de perfecte gouden trouwring in een persoonlijk gesprek

Wij weten dat er online ontzettend veel trouwringen te zien zijn. Misschien duizelt het je inmiddels wel een beetje. De beste manier om tot een keuze te komen die bij jullie past is door trouwringen aan te passen. Hiervoor ontvangen wij jullie graag. We nemen alle tijd om onze grote collectie te tonen en luisteren ook naar jullie wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we in onze gezellige winkel bespreken.

Online een afspraak maken

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Natuurlijk kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter verzekerd zijn van de volle aandacht en persoonlijk advies, maak dan online een afspraak!

© Copyright - Mio Trouwringen