Bijzondere ringen voor een
bijzondere gebeurtenis

Witgouden trouwringen uitzoeken in je eigen huis

Bij Mio vind je gegarandeerd de ringen die je zoekt. Want als goudsmid maken we de ringen in ons eigen atelier. Dus ook jouw perfecte trouwring van witgoud. Het is jammer maar we mogen jullie nu niet ontvangen. Gelukkig mogen we wel naar jullie toekomen. En dat doen we dan ook graag. Wist je dat handgemaakte trouwringen niet duurder zijn dan ringen van de bekende merken?

Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden

Moderne dubbele ringen

Strakke ringen met een geborstelde afwerking. De op klassieke wijze geplaatste diamanten geeft de ringen een extra bijzondere uitstraling. Prijs c.a. € 2100,- per paar.

Sierlijk en elegant

Deze fijne ringen met een vloeiend verloop zitten als gegoten. Deze unieke ringen zijn uitstekend geschikt voor iemand die iets speciaals zoekt. Prijs c.a. € 1200,- per paar.

Breed en comfortabel

Deze extra brede ringen hebben door de bolle binnenzijde perfect draagcomfort. Het diamantje is een subtiele toevoeging die de damesring helemaal afmaakt. Prijs c.a. € 2950,- per paar.

Lekker fors

Gedurfd en eigenzinnig. Deze uitgesproken ringen zijn er voor wie niet terugdeinst voor wat extravagantie. Door het ongewone formaat hebben deze ringen ook nog eens een zeer luxe uitstraling. Vanaf c.a. € 2950,- per paar.

Hamerslag structuur

Het aanbrengen van structuur kan eenvoudige ringen heel persoonlijk maken. Deze lichte hamerslag in combinatie met een matte afwerking maakt de ringen heel gewild. € 775,- per paar.

Zeker niet alledaags

Geen dertien in een dozijn. Daar hebben we best veel trouwringen van. Zo ook deze ringen met een vorm die je niet snel zou verwachten. Wat vind jij ervan? Prijs c.a. € 1550,- per paar.

Goudsmeden met passie

Alhoewel goudsmeden een eeuwenoud ambacht is, oefen wij het nog met veel plezier uit. Vooral het maken van trouwringen blijft bijzonder. Als je bij ons in de winkel bent krijg je ook in kijkje in de keuken.

Aan elke ring besteden we evenveel aandacht. Want we vinden dat iedere ring perfect moet zijn. Daarvoor hebben wij meer dan 20 jaar ervaring opgedaan. Dus of je nu kiest voor eigentijdse witgouden trouwringen of ingetogen ringen van geelgoud, wij gaan graag voor jullie aan de slag.

Verantwoord goud bij Mio Trouwringen

Duurzaam is belangrijk. Zeker in het geval van goud. We weten allemaal dat er rond goudwinning nog een hoop te verbeteren valt. Daarom kiezen wij bewust voor goed goud. Jouw unieke gouden trouwringen kunnen wij van gerycled goud maken. Is het voor jou ook belangrijk? Dan kun je ook kiezen voor Fairmined goud. De mijnbouwers krijgen hiervoor een eerlijk prijs. De werkomstandigheden zijn veilig. En, het milieu wordt zo min mogelijk belast.

“Wij hadden een vrij specifiek beeld wat we wilden als ringen. Myrna & Jeroen wisten deze perfect voor ons te maken; zelfs nog mooier dan wij bedacht hadden. ”

Kim & Felix

“Wij hadden een vrij specifiek beeld wat we wilden als ringen. Myrna & Jeroen wisten deze perfect voor ons te maken; zelfs nog mooier dan wij bedacht hadden. ”

Kim & Felix

Witgouden ringen kiezen in een persoonlijk gesprek

Er zijn online talloze trouwringen te zien. Zie je door de bomen het bos niet meer? De beste manier om tot een keuze te komen die bij jullie past is door trouwringen aan te passen. Hiervoor komen we graag bij jullie langs. We nemen alle tijd om onze grote collectie te tonen en luisteren ook naar jullie wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we bij jullie bespreken.

Online een afspraak maken

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Helaas mogen we jullie daar nu niet ontvangen. Daarom komen we graag naar jullie toe. Maak snel online een afspraak!

© Copyright - Mio Trouwringen
Vragen? Chat met onze goudsmeden