Bijzondere ringen voor een
bijzondere gebeurtenis

Platina trouwringen, extra bijzonder

Geen ander metaal heeft zo’n unieke witte glans als platina. De hardheid garandeert dat deze glans heel lang zal bestaan. En het zware gewicht geeft een luxe gevoel. Niet voor niets dat steeds meer mensen voor platina trouwringen kiezen. Zeker nu de prijs voor platina historisch laag staat. Kies jij ook voor perfecte ringen van platina? Breng ons dan een bezoekje. Vrijwel elke ring in onze uitgebreide collectie kunnen we ook van platina maken.

Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden

Rond en puur

Deze volledig ronde ringen hebben de meeste pure vorm van een ring die je kunt bedenken. De plaatsing van de diamanten in de damesring maakt deze ring extra bijzonder. Prijs c.a. € 2500,- per paar.

Baguette diamanten

En speciale diamant op een speciale plaats gezet. Geen dertien in een dozijn ring. Een unieke keuze. Prijs c.a. € 2950,- per paar.

Pavé trouwring

Oneindig luxueus

Elegant gevormde ringen met een eigentijdse afwerking. De damesring is volledig rond bezet met diamanten. Absoluut een lust voor het oog. Prijs c.a. € 3950,- per paar.

Trouwring met briljant

De perfecte combinatie

Een witte diamant en een platina ring gaan werkelijk hand in hand. De steen komt op deze wijze uitstekend tot zijn recht. Leverbaar met verschillende maten briljant. Prijs c.a. € 2750,- per paar.

Tijdloos elegant

Fijne klassieke trouwringen. De damesring heeft een baguette geslepen diamant van perfecte kwaliteit. Voor een tijdloze uitstraling. c.a. € 1790,- per paar

Gehamerd platina

Het aanbrengen van structuur kan eenvoudige ringen heel persoonlijk maken. Deze lichte hamerslag in combinatie met een matte afwerking maakt de ringen uniek. Prijs c.a. € 1250,- per paar.

Ambachtelijke platina ringen

Een goudsmid, maakt die ook platina sieraden? Inderdaad, als opgeleide goudsmeden maken wij ook platina trouwringen. Dit valt ook binnen het ambacht waar we zo trots op zijn. Net als met elk ander edelmetaal besteden wij aan elke ring de aandacht die nodig is om voor jullie de perfecte ringen te maken.

In onze werkplaats hebben we alle benodigde gereedschappen en materialen om ons vakmanschap te laten zien. Of het nu een bewerkte platina ring met een diamantje of een traditionele ring van goud moet worden, wij maken het met passie.

Met de hand gemaakt voor jou

De ene ring is de andere niet. Zeker in het geval van platina trouwringen. Want de werkwijze om een platina ring te maken is net even anders dan bij bijvoorbeeld witgoud. Zo wordt platina niet gesoldeerd maar gelast. Deze supersterke verbinding wordt met zo’n felle en hete vlam gemaakt dat we een lasbril moeten dragen. En het polijsten kost vele malen meer tijd dan bij goud. Maar één ding is zeker. Dat extra beetje aandacht voor die unieke glans is absoluut de moeite waard.

“In 2006 hebben wij onze trouwringen door Myrna & Jeroen laten maken. Tot op de dag van vandaag dragen we ze met veel plezier”

Rachelle en Wai-Lun

“In 2006 hebben wij onze trouwringen door Myrna & Jeroen laten maken. Tot op de dag van vandaag dragen we ze met veel plezier”

Rachelle en Wai-Lun

Kies de perfecte platina ringen in een persoonlijk gesprek

Een platina trouwring kies je niet zomaar. Dat weten wij als geen ander.  De beste manier om tot een keuze te komen die bij jullie past is door trouwringen aan te passen. Hiervoor zijn jullie bij ons meer dan welkom. We nemen alle tijd om onze uitgebreide collectie te tonen en luisteren graag naar jullie wensen. Heb je zelfs een eigen idee? Ook dit kunnen we in onze gezellige winkel bespreken.

Online een afspraak maken

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Natuurlijk kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter verzekerd zijn van de volle aandacht en persoonlijk advies, maak dan online een afspraak!

© Copyright - Mio Trouwringen